Wie zijn wij?

Wij zijn Dominique en Néline van der Veen, de derde generatie binnen Porthandling.

Wij hebben begin 2018 een herstart gemaakt met het leveren van bedrijfskleding nadat onze opa en vader dit hadden losgelaten. Menig man in de regio kennen onze vader (Hans van der Veen) of opa (Joop van der Veen) wel vanwege alle werkzaamheden die zij in het verleden hebben uitgevoerd. Hedendaags voeren wij enkel nog controle- en expeditie werkzaamheden uit.

Over Porthandling

Onze missie

“Veiligheid is onze zorg”

Onze missie klinkt cliché maar als uitvoerend medewerker in de Rotterdamse haven weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke bescherming is. Toch zien wij nog steeds dat veiligheidskleding niet goed wordt gedragen, verkeerd wordt onderhouden of zelfs niets eens wordt gedragen.  Een deel van de ongelukken zijn te wijten aan eerder genoemde oorzaken. Daarom willen wij naast het leveren van kleding u ook adviseren over het onderhouden en goed dragen van de kleding.

Zo zorgen wij op alle vlakken voor de veiligheid van u en uw werknemers!

Over Porthandling

Hoe werken wij?

Wij maken een afspraak die plaats zal vinden op uw locatie*. Tijdens het gesprek bevragen wij u over een aantal belangrijke aspecten die voor ons van belang zijn om een duidelijk beeld te krijgen van uw bedrijf. Zo weten wij welke kleding voor uw werkzaamheden geschikt zijn. Samen maken wij een selectie uit ons aanbod, deze verwerken wij in een bestelformulier. Onze wens gaat uit naar het werken met kledingpakketten maar uiteraard zijn losse bestellingen ook mogelijk.

Wij werken niet met vaste contracten, u heeft dus geen verplichting om af te nemen!

Heeft u of hebben uw werknemers een favoriet merk en wilt u passen? Laat het ons dan weten!  Wij beschikken over een paslijn zodat uw werknemers kunnen passen. Uiteraard noteren wij de maten per werknemer in een maattabel zodat wij dit altijd kunnen controleren.

Afnemen bij Porthandling betekend tijdswinst voor u!

*Indien gewenst, is bij vroegtijdig aangeven, een afspraak op onze locatie ook mogelijk.

Afspraak plannen?

Waarom kiest u voor ons?

Naast persoonlijk contact met vaste gezichten, op uw locatie en praktijkervaring streven wij naar het aanbieden van de beste prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben een breed aanbod in verschillende prijsklassen zodat wij iedere klant kunnen adviseren en voorzien wat bij hen wensen past.

Last but not least: Wij zijn jong, flexibel en benaderbaar op allerlei manieren!

Hieronder ziet u ons met onze dochter, geboren in januari 2019,  hopelijk wordt zij later de 4e generatie!

Over Porthandling

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een afspraak met ons maken? Vul onderstaand formulier in zodat wij zo snel mogelijk met u contact kunnen opnemen.