Bestellen voor bedrijven

Tijdens een kennismakingsgesprek bevragen wij u over een aantal belangrijke aspecten die voor ons van belang zijn om een duidelijk beeld te krijgen van uw bedrijf. In overleg met u maken wij een passend aanbod die voldoet aan uw wensen.

Dit aanbod verwerken wij in een bestelformulier welke u vervolgens via de mail van ons ontvangt. Iedere bestelling vult u in op dit formulier en mailt u vervolgens naar ons. Wij verwerken deze bestelling en streven ernaar om zoveel mogelijk bestellingen persoonlijk af te leveren*.

Om onnodige verzendkosten te besparen, bestellen wij tweemaal in de week.

*Levertijd duurt gemiddeld 1 tot 5 werkdagen afhankelijk van de voorraad.  

Bestellen voor particulieren:

Heeft u een kledingstuk gezien maar heeft u geen bedrijf?

Ook dan kunt u met ons contact opnemen om uw gewenste kledingstuk te bestellen.  Na contact wordt de bestelling geplaatst en afhankelijk van de voorraad zo snel mogelijk geleverd. Ook bij deze leveringen streven wij naar het persoonlijk bezorgen van de bestelling.

Bij ons bestellen?

Retourneren

Na ontvangst van de levering heeft u recht op de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Indien u wilt retourneren dient u dit per mail bij ons aangeven.  Wij nemen binnen 14 dagen na levering de artikelen in de originele verpakking en zonder beschadiging(en) terug.

Om voor beide partijen de verzend- en retourkosten te beperken worden de artikelen opgehaald bij de eerst volgende afspraak of bestelling. Is deze er niet worden deze kosten verwerkt.

Alle rechten en plichten rondom uw bestelling kunt u vinden in de algemene voorwaarden.

wilt u retourneren?

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een afspraak met ons maken? Vul onderstaand formulier in zodat wij zo snel mogelijk met u contact kunnen opnemen.