Bestellen

Bestellen voor bedrijven:

Tijdens een kennismakingsgesprek bevragen wij u over een aantal belangrijke aspecten die voor ons van belang zijn om een duidelijk beeld te krijgen van uw bedrijf. In overleg met u maken wij een passend aanbod die voldoet aan uw wensen. Dit aanbod verwerken wij in een bestelformulier welke u vervolgens via de mail van ons ontvangt.

Iedere bestelling vult u in op dit formulier en mailt u vervolgens naar ons. Wij verwerken deze bestelling en streven ernaar om zoveel mogelijk bestellingen zelf af te leveren*.

Om onnodige verzendkosten te besparen, bestellen wij tweemaal in de week.

Bestellen voor particulieren:

Heeft u een kledingstuk gezien maar heeft u geen bedrijf, ook dan kunt u ons mailen om uw gewenste kledingstuk te bestellen. 

*Levertijd duurt gemiddeld 1 tot 5 werkdagen afhankelijk van de voorraad.  

Bij ons bestellen?

Retourneren

Na ontvangst van de levering heeft u recht op de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Indien u wilt retourneren dient u dit per mail bij ons aangeven.  Wij nemen binnen 14 dagen na levering de artikelen in de originele verpakking en zonder beschadiging(en) terug.

Om voor beide partijen de verzend- en retourkosten te beperken worden de artikelen opgehaald bij de eerst volgende afspraak of bestelling. Is deze er niet worden deze kosten verwerkt.

Alle rechten en plichten rondom uw bestelling kunt u vinden in de algemene voorwaarden.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u een afspraak met ons maken? Vul onderstaand formulier in zodat wij zo snel mogelijk met u contact kunnen opnemen.